Asiakaspalvelussamme ja lähettämössämme on tällä hetkellä ruuhkaa. Sesonki- ja kesäloma-aikana varaosatilausten toimitusaika voi olla 5-10 arkipäivää.

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
muuli.fi/toimitusehdot-ja-hinnat.html

Toimitusehdot ja -hinnat

Kaikki Postin lähetykset ovat viivakoodiseurannan alaisia. Postin seurantakoodin avulla pystyy tarkistamaan Postin verkkosivuilta oman paketin sijainnin. Toimituksen hinta perustuu tuotetoimituksen kokonaispainoon.

Seuraavassa on esitelty kuljetuspalvelujen toimitusajat, jotka lasketaan alkavaksi heidän saatuaan lähetyksen kuljetettavaksi. Tähän menee sesongista riippuen 1-10 arkipäivää. Normaali toimitusaika varastotuotteillemme on 1-4 arkipäivää tilauksen kirjaamisesta. Sesonki- ja kesäloma-aikana toimitusaika voi olla pisimmillään 5-10 arkipäivää. 

 

Nouto toimipisteestä

Horniontie 6
38100 SASTAMALA


Nouto-logo

Postipaketti

Posti-logo

Noutopisteen valinta, pakettiautomaatista tai postista.

Hinnat alkaen 6,90 € (alv 24%)

Kotipaketti

Posti-logo

Jaetaan kotiin, myös suuret lähetykset. Kotipaketista sovitaan toimitusaika etukäteen ja toimitusajat, joillain paikkakunnilla voi olla myös illalla ennen klo 21.00.

Hinnat alkaen 20,00 € (alv 24%)

Express paketti

Posti-logo

Paketti perille pääsääntöisesti seuraavaksi arkipäiväksi klo 14 mennessä. Jos toimitus ei onnistu, toimitetaan se postiin noudettavaksi. Express-pakettia ei suositella toimituksille, jotka menevät kuluttajille kotiin, koska harvemmin kuluttaja-asiakkaat ovat päivällä kotona.

Hinnat alkaen 12,00 € (alv 24%)

KAUKOKIITO

 

Yli 35 kg painavat tuotteet ja koon puolesta postille soveltumattomat tuotteet toimitetaan kiitolinjan toimesta vastaanottajalle.

Hinnat alkaen 40,00 € (alv 24%)
 
   

Back to top