Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
muuli.fi/takuu

Takuu

 

MUULI-PERÄVAUNUJEN JA -VENETRAILEREIDEN TAKUU

Juncar Oy antaa uusille perävaunuille ja venetrailereille 2 vuoden takuun luovuttamishetkestä alkaen. Takuu koskee materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske käytöstä johtuvaa normaalia kulumista, virheellisestä tai huolimattomasta käytöstä, virheellisestä kuormauksesta tai omistajan väärin suorittamasta korjauksesta aiheutuvaa vauriota, eikä tavanomaisia huolto- tai korjaustöitä. Takuu ei kata myöskään normaaleja huoltotoimenpiteitä. Käyttöohjeiden ja huolto-ohjelman noudattaminen on takuun voimassaolon edellytys. Käyttö- ja huolto-ohjeet löytyvät täältä

Kuumasinkityille levyosille annetaan 20 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. Takuun piiriin eivät kuulu käytöstä johtuva normaali kuluminen tai epänormaalien käyttöolosuhteiden aiheuttamat sinkkipinnoitteen vauriot, joilla tarkoitetaan pitkäaikaista altistumista merivedelle, voimakkaille hapoille tai emäksille, lannoitteille, suoloille tms. Mikäli vaunujen sinkkipinnoite altistuu syövyttäville aineille, puhdista pinta välittömästi käytön jälkeen vesipesulla. Pidä erityisesti pohjavanerin ja sivulaidan liitoskohdat puhtaina.

Vaunuihin ja lisävarusteisiin ei takuuaikana saa tehdä muutoksia.

Vaunun käyttäjän tulee ilmoittaa havaitsemansa virhe välittömästi jälleenmyyjälle sekä toimia siten ettei lisävahinkoa synny. Reklamaation tekemistä helpottaa kun sinulla on vaunun rekisteriote käsillä. Reklamoinnin yhteydessä on esitettävä ostokuitti, josta näkee mistä ja milloin tuote on ostettu. Valmistajalla on oikeus korjata harkintansa mukaan vika joko korjauttamalla tai vaihtamalla viallisen osan tai vaunun. Mahdollisten välillisten kulujen korvaus ei kuulu takuun piiriin.

Oman perävaunusi pääset takuurekisteröimään TÄÄLTÄ.

Mikäli tuotteessasi ilmenee takuun alaista poikkeamaa, voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä laatupalautelomakkeen TÄÄLTÄ.
 

Back to top