Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
muuli.fi/juncar-oy

Juncar Oy

 

Juncar Oy:n esittely

Juncar Oy on Suomen suurin autoperävaunujen valmistaja sekä ensimmäinen alalla toimiva yritys, joka sertifioi ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristöjärjestelmänsä.

Juncar Oy:n valmistamat autoperävaunut ja venetrailerit ovat laatutyötä pienintäkin yksityiskohtaa myöten ja ne syntyvät nykyaikaisen teknologian sekä rautaisen, suomalaisen ammattitaidon tuloksena. Tuotteiden korkean laadun takaavat jatkuva tuotekehitys ja pitkä kokemus alalta. Yhtiö on valmistanut perävaunuja jo vuodesta 1974 alkaen.

Aluksi perävaunut olivat Maaseudun Kone Oy:n tuoteryhmä mutta myöhemmin perävaunuliiketoiminta yhtiöitettiin omaksi liiketoiminnaksi ja Juncar Oy perustettiin. Perävaunuliiketoiminnan yhtiöittäminen mahdollisti ja edelleen mahdollistaa täydellisen keskittymisen nimenomaan perävaunuihin, ja se luo näin hyvät edellytykset asiakkaiden haluamien tuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Juncarin valmistaman perävaunun onkin valinnut työkalukseen jo yli 150 000 asiakasta vuosien aikana.

Tänäkin päivänä Juncar Oy kuuluu perheomisteiseen konserniin, MSK Group Oy:öön, jonka tuotteet valmistetaan kotimaassa ja niitä myydään lähes kaikkialle maailmassa.

Juncar Oy:n autoperävaunujen valmistuksessa pääraaka-aineena käytettävät teräslevyt kuumasinkitään uppokastamalla teräksen valmistajan jatkuvatoimisessa prosessissa, jolloin esikäsittelyt, kuumasinkitys ja jälkikäsittelyt ovat samassa linjassa. Tehokkaan ja uudenaikaisen tuotantolinjan tuloksena syntyy erittäin tasalaatuinen ja kestävä suoja korroosiota vastaan vaativiin olosuhteisiin.

Kuumasinkityn teräslevyn ansiosta kaikki perävaunun runko- ja kotelorakenteet ovat kauttaaltaan sinkkikerroksen suojaamat. Kuumasinkitty pinnoite kestää vuosikymmeniä ilman lisäkäsittelyä. Siksi Juncar Oy myöntää valmistamilleen autoperävaunujen ja venetrailereiden kuumasinkityille runko-osille 20 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

Juncar Oy valmistaa myös Muuli Pro- mallistoa, johon kuuluvat perävaunut kootaan hitsaamalla ja kuumasinkitään uppokastamalla.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Juncar Oy:lle avainlippu-tunnuksen merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.

 

Back to top